28 Aralık 2010 Salı

Asus'tan kablosuz bağlantıya pratik çözüm


ASUS, kablosuz bağlantı ihtiyaçlarına yönelik ürettiği ASUS USB-N13, özel tasarımlı dahili anteni, kesintisiz iletişim ve geniş kapsama alanı sunuyor.
Computerworld Türkiye, 18 Ekim 2010
ASUS USB-N13, ağ ortamına kimlik doğrulama yöntemi ile bağlanıp kullanıcılarına hızlı ve yüksek korumalı iletişim ortamı sağlıyor.

PSP Xlink moduSadece ASUS’a özel bir hizmet olan “PSP Xlink Modu” ile Xlink sunucu kablosuz olarak uzaklardaki oyuncularla oyun oynayabilme imkanı sunuyor. ASUS USB-N13 ile birlikte ücretsiz Xlink Kai yazılım programı üzerinden PSP oyunlarını internet aracılığıyla doyasıya yaşayabiliyorsunuz.

Kablosuz bağlantıda kolaylıkİş seyahatindeyken internet bağlantınızı paylaşmak istediğinizde ASUS USB-N13’ün bütünleşik erişim noktası yazılımı, size küçük bir WLAN ortamı yaratıyor. ICS (İnternet Bağlantısı Paylaşımı) aracılığı ile de bir bağlantı oluşturmanızı sağlıyor. ACL (Erişim Kontrol Listesi) ve ICS (İnternet Bağlantı Paylaşımı) kolaylıkla erişim yetkinizi yönetmenize ve PC’nizi kablosuz erişim noktasına dönüştürmenize izin veriyor. Böylelikle, ASUS yardımı sayesinde kablosuz bağlantınızı oluşturabiliyorsunuz.

Kolayca tak çalıştır Kullanımı da oldukça basit olan ASUS USB-N13’ü bilgisayarınızın USB portuna kolaylıkla takılıyor ve üzerindeki WPS düğmesi sadece 2 adımda güvenli ve korumalı kablosuz bağlantı ayarlarına ulaşmanıza olanak sağlıyor.

Çoklu işletim sistemi desteğiASUS USB-N13 Windows, Linux, Mac hatta yeni Windows 7 ve Mac 10.6 gibi çok sayıda işletim sistemini destekleyerek size kolaylıkla kablosuz özgürlük sunan ilk adaptör olma özelliğini de taşıyor.

kaynak : http://www.computerworld.com.tr/asustan-kablosuz-baglantiya-pratik-cozum-detay_5250.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder